133 scrie:Continuare. Iti imaginezi ca
jegoita si balosu vor fi omorati cu pietre de bucuresteni din cauza acestei absurditati discretionare si discriminatorii pana la cer!

Politia locala ar putea la fel de bine sa fie desfiintata, daca nu are chef sa se autosesizeze si sa aplice contraventiile in cascada la lumina zilei.
Poliţia Locală nu are voie să dea amenzi în lipsa contravenientului pentru contravenţii la Codul Rutier. Aşa a decis instanţa, după ce un poliţist local de la Sectorul 6 a avut tupeul de-a dreptul nesimţit să dispună ridicarea maşinii lui Carmen Brumă din staţia de autobuz de la Grojului. Cum soţul neoficial al pe atunci domnişoarei Brumă era Mircea Badea, s-a intervenit imediat pe linie de partid şi s-a rezolvat problema. În schimb, cel puţin în sectoarele 1 şi 6, Locala dă amenzi la greu pentru ,,staţionare pe spaţiul verde", unde spaţiul verde este cel din acte, nu cel efectiv, adică dacă ai suit maşina pe un teanc de moloz deversat pe marginea drumului, tot pe spaţiul verde eşti, deci bun de plată. Am luat şi eu o amendă din asta şi m-am învăţat minte să nu mai pun maşina între alveolele de parcare.
În rest, toate parcările de pe drumurile publice ale Bucureştiului sunt fie de reşedinţă, fie în concesiunea C.M. Parking Bucureşti S.A. -
https://cmpb.ro/files/19/Anexa%20HCGMB%20517_19.pdfEvident, tot ce nu e nici de reşedinţă, nici la CM Parking Bucureşti S.A. şi e pe domeniu public
e ilegal şi sancţionabil ca atare.