Bucurestiul este organizat administrativ ca un an*s contranaturii, nu stim nici pana in ziua de azi de ce mai are sectoare, nu stim de ce Ilfovul este un "donut" in jurul sectoarelor si nu este spart in "cozi de sector". La fel de misterios este si motivul pentru care Sos. Odai de exemplu este in Bucuresti dar Dobroiesti si Fundeni (eventual si Pantelimon) nu sunt.
Mai mult, primariile de sector schimba bordurile si asfaltul pe bulevarde mai nou fara sa se atinga de liniile de tramvai, ca si cum alea sunt dintr-un univers paralel! Nu ca ideea lor de linii de tramvai in sistem CF capacit cu iarba este dezirabila.
Iar liniile regionale sunt si ele niste tristeturi, fara tablite de statii in unele zone, probabil sunt linii electorale, mai vedem la anul ce si cum cu ele, caci o sa ne loveasca "pragmatismul covid" si vom concluziona ca n-au validari si deci blat si deci pa si pusi, nu tine PMB linii aiurea pentru saraki, ca nu ie bani. Cand vezi acces in R442 trecand pe Calea Vacaresti te ia capul...

P.S. Din nou, unii ii spun lovitura de imagine, eu ii spun formare de opinie, despre ce ar insemna UE la momentul ala, macar in Bucuresti, dupa care... s-au uniformizat salariile si ne-am calmat.

Sau nu ne-am calmat ca dincolo de salarii mai sunt inca discrepante pe alte zone.
Faptul ca s-au cumparat 1000 de autobuze dintr-un foc putea fi si un indiciu pentru ce avea sa vina, recesiune economica si transportul individual devenit inaccesibil ca si costuri.
Acum s-au cumparat doar 530 de autobuze deci probabil nu se mai asteapta la o contractie economica la fel de puternica astfel incat sa le inlocuiesca integral pe acele 1000. Eu zic ca s-ar putea sa se insele rau si ar fi facut bine sa mai aiba macar alea 140-200 de tramvaie pe teava si alea 100 troleibuze.