Pagina principală – Ploieşti

Trasee autobuze T.C.E. *** Listă autobuze particulare în site

Galerie foto *** Galerie foto autobuze particulare

 

Midibuze Isuzu Turquoise

 

Aceste autobuze NU aparţin T.C.E..

 

*** Vehicule similare din: Braşov, Brăila, Bucureşti, Constanţa, Feteşti, Târgovişte, Tulcea ***

 

Ultima actualizare: 02.06.2012, 20:33.

(14 poze)

 

Faceti click pentru a mari poza B-10-KRB în autogara din Str. Găgeni.                                                                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-37-YGR şi B-91-XGR în autogara din Str. Găgeni.                                                      Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-59-JGD în autogara din Str. Găgeni.                                                                             Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-59-XGR în zona Pod Înalt.                                                                                           Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-61-HGL în zona Bariera Bucov.                                                                                   Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-70-DBE parcat pe Str. Ghe. Gr. Cantacuzino.                                                              Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-72-YPP în faţa Gării de Sud.                                                                                        Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza B-79-YZN în Autogara Sud.                                                                                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza PH-01-TCM în faţa Gării de Sud.                                                                                    Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza PH-22-MSS în staţia ,,Bariera Bucov".                                                                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza PH-22-MSS în staţia ,,Bariera Bucov".                                                                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza PH-22-MSS - vedere din faţă - stânga.                                                                            Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza PH-22-MSS pe Str. Ştrandului.                                                                                       Foto: Dr2005.

Faceti click pentru a mari poza PH-22-MSS în Com. Blejoi.                                                                                            Foto: Dr2005.