Autobuze Rocar 112 UDM

Ultimele actualizări

 

 

 

Acest site se află în continuă actualizare!

Verificaţi regulat jurnalul de actualizări pentru a putea vedea ultimele fotografii adăugate!

 

 

 

 

Linia 45

Ultimele ştiri
 

Modificări ale traseelor liniilor 32b, 444 şi 445

 

Arhiva ştiri

Bine aţi venit pe site!

 

    Stimate vizitator, îţi mulţumim că vizitezi acest site.

    Acest site a fost creat şi testat pentru o bună funcţionare în browserele Mozilla Firefox 3.6 şi Google Chrome, la o rezoluţie a monitorului de 1024 x 768 pixeli.  NU RECOMANDĂM utilizarea browserului Internet Exploler, indiferent de versiune!

    În cazul în care site-ul nu poate fi vizionat corect în Mozilla Firefox 11, recomandăm debifarea opţiunii ,,Foloseşte actualizarea hardware atunci când este disponibilă". [Vezi cum].

    Acest site nu este afiliat vreunui operator de transport, el fiind susţinut (atât din punct de vedere al informaţiilor, cât şi din punct de vedere tehnic şi financiar) de către autor. Acest site nu este un portal pentru închirieri de autobuze!

     Mulţumim pentru înţelegere.

 

Important: vizualizarea fotografiilor găzduite pe Photobucket - vezi mai mult

 

www.transport-in-comun.ro/ploiesti este un site dedicat transportul în comun din Municipiul Ploieşti. Acest site vă pune la dispoziţie informaţii utile din domeniul transportului local din Ploieşti, dar şi o imensă galerie foto cu vehicule de transport în comun.

 

Galerie foto <=> Forum <=> Canal Youtube

 

 

 

Vă punem la dispoziţie informaţii despre:

 

 

 

 

Acest site nu este afiliat în vreun fel S.C. Transport Călători Express S.A. Ploieşti sau altui operator de transport în comun din Ploieşti sau din altă localitate. Administratorii acestui site nu pot fi făcuţi responsabili pentru nicio pagubă directă, indirectă sau circumstanţială rezultată din utilizarea informaţiilor prezentate în aceste pagini!

Design downloaded from free website templates.