Dr2005 scrie:Tariful unei călătorii este de 2 RON la chioşc/automat şi 2,5 RON la şofer. Am văzut numeroase situaţii în care şoferii aşteaptă călătorii să meargă la chioşc să îşi ia bilet, iar unde chiar nu e chioşc eliberează biletul fără să stea pe gânduri, eventual deschizând uşa cabinei, o senzaţie foarte plăcută la minus 10 grade Celsius. Mă gândesc dacă i-am pune să vândă bilete pe domnii de la Bucureşti, din cabina lor climatizată de Mercedes... ar ieşi cu proteste sindicale, greve şi, în cele din urmă, şoferii ar lua banii şi nu ar mai da nimic. Interesant cum o soluţie atât de simplă, cu biletul la şofer, funcţionează atât de bine la Craiova. De fapt, am ajuns să mă mire normalitatea...
Sunt disponibile şi abonamente de 1 zi, la preţul de 6 RON. Acestea sunt nominale şi se eliberează doar de la casieria centrală, care se află lângă Universitate (la 3 staţii de gară) şi care, din păcate, are program doar în zilele lucrătoare. Desigur, aceste abonamente se pot cumpăra şi în avans, dar dacă vii de la distanţă mare e mai greu.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator