Hei hei... vorbeam de spatiile locative, nu ce-i in tramvai si autobuz. In autobuz si tramvai oricum n-o sa ai 20 de grade iarna ever,
membrana este prea subtire si schimburile de aer orare prea multe (cu deschisul usilor in statii). A, ca ai o aeroterma care sufla aer fierbinte in picior si ti se incinge pantoful... este doar o chestie punctuala, membrana are tot 5-7 grade.
Ei bine dupa 9 ore in santier azi la cat a fost... -4 dimineata... vreo 2 grade dupa amiaza... am facut dus asta seara cu o apa "calda" pe la vreo 35-40 grade celsius, asta dupa ce am lasat sa curga cat pentru vreo doua-trei masini de spalat.
In ritmul asta cred ca lu' dom primar n-o sa-i construiasca nimeni "macar un cotet de gaini" (ca sa folosesc expresia favorita a politrucilor apocaliptici ai epocii petrov) pana la finalul mandatului. Bine... probabil nici nu-si doreste, directia e clara, a intrat cu locomotiva (si un tren de basisme reciclate) in multime si intentioneaza sa treaca fara escala la societatea civila. O sa "deraieze" urat de tot
pokemonul cand or sa alerge bucurestenii cu tortele dupa el! O sa caute azil pe
insula Dobroiesti, cea autonoma de CET Sud pe partea de est a capitalei...
P.S. Amintim la dom' primar ca 19 grade aer in casa inseamna podea pe la 10 grade, ca incalzirea in pardoseala nu-i pentru termoficarea centralizata. Sa stea el la birou linistit ca finalul de mandat speculez eu ca nu-l apuca. Chestiile astea legate de
confortul la domiciliu nu sunt negociabile si nici macar nu trebuiau aduse in discutie, sa vina
bulisor sa-mi stabileasca mie pe proprietate privata temperatura de care am nevoie, simplul fapt ca
alienatul asta si-a permis asta este ominous si ar trebui sa-si gaseasca rapid un purtator de cuvant, mai cu picioarele pe pamant, ca cine il consiliaza acum ori ii vrea capul ori chiar nu stie pe ce planeta traieste.
Woe betide him... daca foloseste un serviciu public pentru
coercitie politica in masa o sa fie trofeu de perete! De unde-i ieseau lu' duamna sarme din c*r lu' asta or sa-i iasa tevi!

Daca nu-si da doua palme sa se trezeasca poate or sa-i scoata chiar bucurestenii RADETUL de sub presiune, la capatul lor al tevii, si sa vezi atunci distractie, cand tot poporul n-o sa mai bage nimic in retur si o sa se spele cu apa din calorifer! Pa si la revedere si RADET si ELCEN si Bucuresti si Romania!