Azi in premiera absoluta am fost sunat de la Luxten!

Sa ma intrebe legat de o sesizare (din postul anterio) la Sincai. Le-am spus ca au aprins corpurile de iluminat pentru carosabil dar nu mai merg cele pentru trotuar! Le-au ginit, dar vad ca asta seara inca nu functioneaza.
Pe de alta parte astia pot sa te faca sa plangi de nervi. Am facut sesizare pentru Marasesti 42, 6 stalpi consecutivi cu 7 corpuri de iluminat (clar problema de alimentare). Am vazut asta seara ca le-au dat alimentare dar din cei 6 stalpi sunt 1 aprins, 1 stins, 1 aprins, 1 stins, 2 aprinsi. Si ma gandesc, dupa ce au reusit sa dea alimentare n-au sesizat ca doi au sursa de lumina arsa. Le-o pasa, nu le-o pasa... nu cred ca sunt adeptii principiului autosesizarii. Si acum ce sa fac? Sa faca alta sesizare si sa le zic, bai ati rezolvat sesizarea x dar numai partial? Sau ca la Sincai aprinzi 3 stingi alte 3?
Furthermore... sunt foarte multe cazul izolate, punctuale, in oras unde exista cate o sursa de lumina arsa. E greu si uneori imposibil sa retii numar de strada pentru fiecare in parte, daca nu fac riveranii sesizare nu se vor inlocui prea curand.
In ansamblu mi se pare o cauza pierduta.
P.S. Au inceput sa moara din corpurile de iluminat cu led de pe Cantemir, montate doar anul trecut.

P.S.2 Azi in zona de beznavhe din parcul Herastrau (sau Regele Mihai in caz ca suferiti dupa nume), adica la accesul din rondul Presei intrase un Logan de la Compania Municipala de Intreruperi Periodice si patru "workeri"... admirau peisajul...