Mdaa... a reinceput circul, dau doua ore apa calda de momeala dupa care restul zilei este rece iar fraierii lasa sa curga garla sa vina calda si uite asa i-am taxat cu un metru cub de apa calda... care de fapt e rece. Mai mult de un an n-or s-o duca in felul asta, la anul pe vremea asta nu cred ca va mai exista niciun CMTEB/RADET.
Lasind la o parte lipsa cronica de personal dornic
sa mearga la canal si cercul vicios ca...
la intreprinderea lui kuku bani nu sunt dar dam de lucru. Si deci nici

n-o sa vina sa se angajeze la
termofaliment s.a. sa le faca apa calda la toti postacii inutili care oricat s-ar spala de dihonia mov care le-a fost injectata de
petrov basinescu... tot jegosi si imputiti vor fi si vor muri cu speranta vesnica ca vor intra si ei cu vreun mercedes s-au bemwe la mana a treia intr-un cap de podet peste santul din cine stie care sat a lui ma-sa mare.

Va imaginati ca nici un inginer normal la cap nu va mai proiecta la un obiectiv major (gen C.E.T) in tara asta intru folosul agaricilor mov grohaitori dresati de sferto-securistii plagiati cu doctorate nonverificabile, care n-ar putea sa intre (daramite sa iasa) intr-o facultate tehnica nici cu spaga nici cu meditatii, poate cel mult doar cu vreun tanc de la
putin.
In loc sa chitaie la usa dihorilor imobiliari
securizati care vor sa matraseasca inclusiv CET Grozavesti (si nu mai stiu cate autobaze si depouri) stau si mug pe forumuri politici crizatoare esuate si falimentare de acum 10 ani, ca niste b0i incaltati ce sunt. Vai stelutele lor verzi...
#votezraulcelmic. Voteaza un cakat toti cakatii. Si setese numara...